Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/fescamp.cat/:/home/fescamp.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php/) in /usr/home/fescamp.cat/web/15/wp-content/themes/hatch/functions.php on line 91

Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/fescamp.cat/web/15/wp-content/themes/hatch/functions.php on line 92

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/fescamp.cat/web/15/wp-content/themes/hatch/functions.php on line 93
FesCamp Tarda | 16.45 h

FesCamp Tarda | 16.45 h

FesCamp Tarda

16.45 h. Itinerari artístic

.

Inici de l’itinerari

16.45 h | Per Equip FesCamp

.

IMG_20150407_134906_200Nature Paradise >>>

17 h | Un projecte de Joana Calsamiglia, l’Ortiga i del Programa de Formació i Inserció de Sant Cugat del Vallès

Acció performàtica col·lectiva que ens endinsarà a l’hort per conèixer les seves lògiques ecològiques. Ens convertirem en els hostes de l'”Hotel d’insectes”, i visitarem els “Calaixos de la diversitat”. Un itinerari per les instal·lacions creatives de l’hort que expliquen la importància de la biodiversitat com a mecanisme per assegurar l’equilibri entre els éssers vius.

.

.

DibuixLaFlorestaCristiaCurto_lq_200Dibuixant la Floresta, construint el barri! >>>

17.20 h | Un projecte de Cristina Curto i la Coordinadora d’Entitats el Senglar Cultural de la Floresta

Lectura del manifest de desitjos generat a partir de l’acció de dibuix col·lectiu pels carrers de la Floresta. A través de la veu i el dibuix ens aproparem als valors i espais que remeten a la memòria històrica del barri, als racons amb significat personal, històric o reivindicatiu, i alhora coneixerem visions col·lectives per la seva millora.

Al llarg del mati es podrà interactuar amb l’exposició del projecte ubicant cada una de les imatges al mapa de La Floresta.

.

P1120032_200Explica el teu Valldoreix >>>

17.40 h | Un projecte de Mixité i l’Escola Jaume Ferran i Clua

Presentació del mapa col·lectiu gegant (3,66×2,44 m) de Valldoreix. Un treball que evidencia l’ús dels espais quotidians del barri, a partir de l’ús que en fan els alumnes que participaran a la proposta.

 .

.

 

Portada_200El bosc comestible >>>

18 h | Un projecte d’Alessandro Ardovini, Marc Salvador i l’Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Joc col·lectiu que ens permetrà conèixer el potencial d’un bosc comestible i els seus set nivells de funcionament. A través d’un seguit de preguntes es descobrirà algunes de les espècies del bosc que ens poden donar aliment i alhora quines són les funcions que desenvolupen dins de l’ecosistema del bosc.

Hi haurà un petit obsequi per aquells que descobreixin una de les set espècies del bosc comestible.

.

2S_diàleg 1b_200Walk & Talk Mira-sol >>>

18.20 h | Un projecte d’Edu Comelles i l’Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol

Audició col·lectiva del documental sonor basat en el moviment, en l’acte de caminar i parlar. Una acció d’escolta que ens permetrà apropar-nos a la història del barri, a la seva relació amb l’aigua, i a les seves reivindicacions, a partir del recull de la memòria oral col·lectiva de veïns i experts.

Paral·lelament, al llarg de tot el dia es podrà escoltar aquesta cartografia sonora formada per quatre passejades sonores per diferents recorreguts del barri de Mira-sol.

 

3S_4_IMG_1649_200El sentir d’un trajecte >>>

18.40 h | Un projecte de Lawu i l’Institut Leonardo da Vinci

Acció de moviment dansat lliure que expressarà el diàleg entre el cos i el territori, la persona i el seu sentir, en relació a un mateix i a l’espai que transita cada dia. Un treball que permet reflexionar sobre com els alumnes viuen el desplaçament quotidià fins a l’institut  des de les seves precepcions i vivències, així com des de l’impacte que genera.

L’acció s’iniciarà amb un trajecte en moviment que ens desplaçarà des de l’exterior fins a una sala interior, on es desenvoluparà una coreografia acompanyada d’un audiovisual creat pels alumnes de 3er d’ESO.

.

Marge rural St. Cugat_200Marge agrícola de Sant Cugat, veus i espais >>>

19 h | Un projecte d’Alerta Amazònica i L’Ateneu Centre Cívic Sant Cugat

Visionat col·lectiu del curt documental que aporta reflexió entorn els espais agrícoles i dóna veu al col·lectiu humà que dóna vida i producció a les terres agrícoles perifèriques de Sant Cugat del Vallès. Un treball que vol valoritzar la importància del cinturó agrícola de la ciutat.

Alhora, al llarg de tot el dia es podrà veure l’exposició de fotografies que explora aquest marge agrícola de Sant Cugat.

 

dos de swuingAcompanyament musical

17-19 h | Per Dos de Swing.

“Dos de Swing” està format pel guitarrista Rai Paz i el trombonista Aram Montagut, que en aquesta ocasió s’ajunten per oferir un menú musical itinerant, alegre i festiu. Procuren agafar l’esperit de New Orleans o Kansas city, les seves arrels, per traslladar-lo, en aquest cas, als carrers de Mirasol.

 

.

La jornada final de FesCamp15 es celebrarà el dissabte 9 de maig de 2015 durant tota la jornada (d’11 a 19.30 h) a l’entorn del Casal Mira-sol i el seu hort comunitari.

(Carrer de Mallorca 42 – 08195 Sant Cugat del Vallès – Mapa)