FesCamp Migdia | 13 h

FesCamp Migdia

13 h. Música i ecodinar

El migdia, tot escoltant un concert i dinant, serà l’estona per coneixe’ns, compartir les experiències viscudes amb el FesCamp i reflexionar sobre els barris i el medi ambient.

.

20150421_174520.instrumentsConcert Instruments reciclats

Per Entretallers i l’Escola de música de Gràcia

Amb el grup d’alumnes de percussió (orff) de l’Escola de música de Gràcia.

.

.

.

.

.

dinar Barrinar.catDinar popular ecològic

Per Barrinar.cat

El dinar anirà a càrrec de Barrinar Cap a la Sostenibilitat, un col·lectiu enfocat a la promoció de l’alimentació ecològica i local a través de la realització de diferents activitats de sensibilització i d’un servei de càtering sostenible per tot tipus d’esdeveniments.

El menú consistirà en Crema de pastanaga a la taronja, Fideuà vegetariana amb allioli vegà, i, de postre Pastís de xocolata i garrofa. Tot cuinat al moment i elaborat amb productes ecològics. El preu del menú és de 9€ i el del menú infantil de 5€.

Es pot reservar tiquets pel dinar a fescamp@fescamp.cat

A més a més, durant tota la jornada hi haurà servei de bar a càrrec de Barrinar.cat i l’Institut Leonardo da Vinci.

.

La jornada final de FesCamp15 es celebrarà el dissabte 9 de maig de 2015 durant tota la jornada (d’11 a 19.30 h) a l’entorn del Casal Mira-sol i el seu hort comunitari.

(Carrer de Mallorca 42 – 08195 Sant Cugat del Vallès – Mapa)

.

FesCamp15_9maig_700x990

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter