Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/fescamp.cat/:/home/fescamp.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php/) in /usr/home/fescamp.cat/web/15/wp-content/themes/hatch/functions.php on line 91

Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/fescamp.cat/web/15/wp-content/themes/hatch/functions.php on line 92

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/fescamp.cat/web/15/wp-content/themes/hatch/functions.php on line 93
FesCamp Matí | 11 h

FesCamp Matí | 11 h

FesCamp Matí

11 a 13 h. Tallers gratuïts

Tallers gratuïts amb places limitades, es pot fer reserva a fescamp@fescamp.cat

.

11076095_10152830814339611_1883742488_webpetita_nFesTrashReg | Reg automàtic reciclat

Per Refarmthecity.org

El taller aproparà diferents maneres creatives de fabricar sistemes de reg autònoms a partir d’ elements reutilitzats o bé de molt baix impacte.

Es dividirà en dos parts: una de presentació on s’ explicaran alguns principis i es mostraran diversos sistemes i les parts que els integren; i una segona part pràctica on fabricarem un sistema automatitzat a partir d’ algunes parts d’ una rentadora de la deixalleria. Aquest sistema s’ instal·larà a l’ hort del Casal.

.

am_79222_4642344_977594.webMobles amb palets

Per P. Fraguas i M. Ortiz

L’objectiu del taller és donar sortida als palets de fusta, un material residual del transport de materials i mercaderies. A partir de l’exploració de les possibilitats que ens ofereixen a l’hora de fer el nostre propi mobiliari. Els participants organitzats en grups elaboraran un banc/bagul pel jardí a través de diverses operacions de desmuntatge, serrat, collat, i polit dels palets originals. Aprenent des de les seves accions com fer una taula, un banc, o una prestatgeria-expositor.

Al taller hi haurà els palets i eines necessàries​. Els participants han de portar martell i alicates si en disposen.

.

P1290718-1Mandala col·lectiu

Per Auba Bioarquitectura

Creació d’un mandala col·lectiu amb materials naturals de l’entorn al pati central del Casal Mira-sol.

Entre tots els participants es construirà un cercle amb baix relleu a partir un punt central. A mode d’acció lúdica i creativa amb una forta significació reflexiva i simbòlica.

A través d’aquesta acció col·lectiva es proposa una nova forma d’utilitzar, apropiar-se i transformar l’espai de tots.

 

.

taller cistells de paper.webCistelleria de paper

Per Casal Mira-sol

La finalitat d’aquest taller es aprendre a fer cistells amb paper reciclat. Ens pot servir el paper de diari o el de propaganda. Farem una panera amb tires de paper de diari o de propaganda, donant un nou ús a aquests materials per fer un nou objecte pràctic i atractiu.

.

.

.

IMG_2028_web_petitaCostura descosida

Per Reparat millor que nou. Amb la col·laboració de l’Oficina Sant Cugat Sostenible i l’Area Metropolitana de Barcelona

Creació de coixins, bosses i quadres amb roba, botons i llanes reciclades. L’objectiu del taller és donar sortida a roba que no utilitzem, aprendre a veure la roba en desús com un material en potència per fer altres objectes d’ús quotidià.

Al taller hi haurà roba en desús i el material necessari per cosir i transformar les peces. El participant aportarà roba en desús i tisores de roba si en disposa.​

 

.

20150421_174536.webInstruments de ritme reciclats

Per BenestArt / EntreTallers

Confecció artesana dels instruments d’acompanyament: maraques, pals de pluja, bastonets, tubs de so… amb elements reciclats.

Comptem amb els alumnes del taller especial BenestArt, on (des Entretallers i amb suport de l’Ateneu) treballem per superar el risc d’exclusió social.

I els podrem fer sonar entre tots, acompanyant als nens del grup d’Orff de l’Escola de Música de Gràcia.

 

.

Tallers gratuïts amb places limitades, reserva plaça a fescamp@fescamp.cat

Acompanyament musical

Per el grup de Combo, d’alumnes de l’Escola de música de Gràcia.

.

.

La jornada final de FesCamp15 es celebrarà el dissabte 9 de maig de 2015 durant tota la jornada (d’11 a 19.30 h) a l’entorn del Casal Mira-sol i el seu hort comunitari (C/ Mallorca, 42 – 08195 Sant Cugat del Vallès – Mapa).

.

FesCamp15_9maig_700x990